Πρωτιά και μόνο πρωτιά θέλουν στον ΠΑΟΚ

Τον παράγοντα «έδρα» καλείται να αξιοποιήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. 

Μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, οι Θεσσαλονικείς...
βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, από την πλευρά του, προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα μακριά από τη συζήτηση για τις απουσίες του Παναθηναϊκού και στάθηκε περισσότερα στα δικά του αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μαλεζά, Μάτος, Πέλκα, Τζαλμά, Βαρέλα, Μυστακίδη και Γλύκο.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπρικτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Πούγγουρα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάνιας με τον Τσίμιροτ, με τον Σάκχοφ να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπισεσβάρ και ο Ενρίκε, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Χατζηισαΐας, Κάτσε, Χαρίσης, Ουάρντα, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.