Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Βρέθηκαν και άλλες «ενεργές» κάμερες στην ΕΠΟ!

Και άλλες «κρυφές» κάμερες, οι οποίες ήταν ακόμη λειτουργικές, βρήκε η αστυνομία στο πάρκο Γουδή μετά από έρευνα που έγινε από ειδικό κλιμάκιο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport ο έλεγχος έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες για να διαπιστωθεί εάν ήταν αληθή τα όσα υποστηρίζει στην μηνυτήρια αναφορά που κατάθεσε η ΠΔΕ. Σε αυτόν η ΕΛΑΣ ....
με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων βρήκε νέες κάμερες και άλλον έναν μηχανισμό καταγραφής, που η ιδιωτική εταιρεία δεν είχε ανακαλύψει στους έλεγχους που έκανε.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι κάμερες ήταν ακόμη λειτουργικές και μπορούσαν ακόμη και τώρα να χρησιμοποιηθούν για να καταγράψουν εικόνα και ήχο από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στο πάρκο Γουδή.

Μετά τα ευρήματα αυτά η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβασή της με την εταιρία φύλαξης που συνεργαζόταν εδώ κι αρκετά χρόνια, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον μη εντοπισμό αυτών.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: