Τελικός Κυπέλλου σε γήπεδο επιπέδου Γ’ Εθνικής

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο. Η εταιρία που έχει αναλάβει την εγκατάσταση καμερών δουλεύει έτσι ώστε να εγκατασταθούν μέχρι τη μέρα του τελικού συνολικά 50 κάμερες....


Στις υπάρχουσες 12 κάμερες περιμετρικά του σταδίου θα προστεθούν άλλες 13 ενώ εσωτερικά του σταδίου αναμένεται να τοποθετηθούν 25 κάμερες τις οποίες θα χειρίζεται η αστυνομία. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να περάσει από τους χώρους κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ώστε να ελέγξει τις εγκαταστάσεις.

Μάλιστα ο υφυπουργός αθλητισμού αναμένει την έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έτσι ώστε να δώσει και εκείνος το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό. Πάντως, οι ελλείψεις παραμένουν μεγάλες και σαφώς υπάρχει ανησυχία για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στην πόλη του Βόλου. Θυμίζουμε ότι την εγκατάσταση του συστήματος ασφάλειας αναμένει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Ιωάννης Τόλιας για να συντάξει την έκθεση.

Κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου που χτίστηκε στην πόλη της Μαγνησίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 είναι κάκιστη. Μπορεί από φωτογραφίες να φαίνεται ότι είναι σχετικά καλή παρόλα αυτά όμως υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία αναμένεται όχι μόνο να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλά και να τους προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμούς.

Προβλήματα και για τους δημοσιογράφους

Βέβαια, πέρα από την παρουσία και την ασφάλεια των οπαδών των δύο ομάδων πρόβλημα θα έχουν και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον τελικό. Στο Πανθεσσαλικό δεν αναμένεται να υπάρχει μόνιτορ ώστε οι ρεπόρτερ να ελέγχουν τις φάσεις (αμφισβητούμενες και μη) ενώ και η σύνδεση στο διαδίκτυο που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αναμένεται να είναι χαμηλής ταχύτητας και να δυσκολέψει το έργο τους. Ακόμα, μια από τις εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι και η εγκατάσταση ρεύματος στα δημοσιογραφικά καθώς δεν υπάρχουν ούτε πρίζες.