Πολιτικοποιούνται οι εκλογές της ΕΠΟ – Σενάριο και για δεύτερο υποψήφιο

Αλλαγή συσχετισμών φαίνεται πως υπάρχει ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, μετά τα τελευταία περιστατικά που έχουν συντελεστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιήσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, ήταν ο «εκλεκτός» της μέχρι πρότινος συμμαχίας των «τριών», δηλαδή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και φυσικά του ΠΑΟΚ...
, αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει, με τα σενάρια για την συμμετοχή και δεύτερου υποψηφίου στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», υπάρχει πλέον έντονη φημολογία, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος και πως θα υπάρχει και δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν όπως όλα δείχνουν τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διαδικασία πάει να πολιτικοποιηθεί.

Η πολιτική μπαίνει για τα καλά μέσα στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου, σε μια κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη. Από την μια, ο πρωθυπουργός στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κοντράρει αρκετά.

Αυτή τη στιγμή, περίπου 25 Ενώσεις στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου, ενώ υπάρχουν και εκείνες που είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ, ενώ κάποιες τάσσονται με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, παράγοντες Ενώσεων που είναι δηλωμένοι υποστηρικτές του Βαγγέλη Γραμμένου, είναι παραδοσιακοί... δεξιοί. Τις τελευταίες μέρες και μετά από όσα γίνονται, φαίνονται ενοχλημένοι για την «συμμαχία» Τσίπρα – Σαββίδη και μάλιστα δεν έχουν κρύψει την δυσαρέσκεια τους.

Μάλιστα, άνθρωποι που στηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο ενόψει των εκλογών, εμφανίζονται ενοχλημένοι από όσα συμβαίνουν στην διαιτησία, καθώς και από συγκεκριμένες συμπεριφορές που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Η κατάσταση λοιπόν, δεν είναι ξεκάθαρη για το τι ακριβώς συμβαίνει λίγους μήνες πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό να έχει αποσύρει την δεδηλωμένη στήριξη του στην υποψηφιότητα Γραμμένου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην έχει ξεκαθαρίσει την στάση που θα κρατήσει, μετά και όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτά, ενισχύουν τα σενάρια για δεύτερο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΟ, αν και φαβορί παραμένει ο Βαγγέλης Γραμμένος.