Ο «άριστος» της ΝΔ ήταν καρδιολόγος… μαΐμού

0
Είναι ένα από τα «χρυσά» στελέχη της ΝΔ με έντονη πολιτική δραστηριότητα ως Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας της και βλέψεις για την Περιφέρεια Αττικής, εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, κουμπάρος του Βασίλη Κικίλια, υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, γιος του πρώην δημάρχου Μάνδρας και άλλα πολλά. Τι δεν είναι; Καρδιολόγος, αν και ο ίδιος αυτό δηλώνει…


Ο «άριστος» της ΝΔ, Αρμόδιος Δρίκος, αποδείχτηκε… μαϊμού, καθώς ο έλεγχος έδειξε ότι είχε καταθέσει πλαστά έγγραφα για να αποδείξει ότι είναι καρδιολόγος, χωρίς όμως να έχει πάρει ποτέ την ειδικότητα.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, το μεγαλο-στέλεχος της ΝΔ προσελήφθη τον Ιανουάριο του 2017 στο Θριάσιο Νοσοκομείο, και όπως ορίζει ο νόμος, η διοίκηση του έπρεπε να κάνει έλεγχο γνησιότητας των τίτλων και των δικαιολογητικών του. Για να πάρει κανείς την ειδικότητα του καρδιολόγου θα πρέπει να έχει κάνει 2 χρόνια παθολογία και στη συνέχεια άλλα 4 καρδιολογία. Ο «άριστος» Αρμόδιος Δρίκος, προκειμένου να προσληφθεί στο Θριάσιο προσκόμισε βεβαίωση ότι είχε πάρει την ειδικότητα του παθολόγου από το νοσοκομείο Αττικόν. Στην επίσημη αλληλογραφία που είχαν όμως τα δύο νοσοκομεία και την οποία αποκαλύπτει η Documento, το Αττικόν «κάρφωσε» τον Δρίκο σημειώνοντας ότι τα έγγραφα του είναι πλαστά. Όταν ο γαλάζιος «άριστος» κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Θριάσιο, αυτές δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές, με αποτέλεσμα η υπόθεση του να σταλεί στην Εισαγγελία.

Ανεξάρτητα όμως από την πλαστογραφία για να πάρει τη θέση, ο κ. Δρίκος ως κατά δήλωση καρδιολόγος εξέταζε καρδιοπαθείς. Το όνομα του με τη συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει σε πλήθος καταχωρήσεων σε ιατρικούς καταλόγους αλλά και στο ίντερνετ και το αυτό ομολογεί και η τρισδιάστατη πινακίδα που έχει έξω από το ιατρείο του στην Ελευσίνα. Μάλιστα η εφημερίδα Documento επιχείρησε να κλείσει καρδιολογικό έλεγχο σε αυτό, με τον… γιατρό να της κλείνει ραντεβού.

Η γαλάζια πορεία του

Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Ιατρική, ο πολυπράγμων κ. Δρίκος έχτισε από νωρίς την γαλάζια πορεία του, ώστε να φτάσει να εμφανίζεται ως πιθανός υποψήφιος Περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ. Ο Αρμόδιος Δρίκος ήταν ανάμεσα στα ονόματα που διέρρευσε το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους ανθρώπους που θα αντιπροσωπεύσουν το κόμμα στην επόμενη εκλογική μάχη, δίνοντας έμφαση στην… αξιοκρατία και την αριστεία.

Το 2016 εμφανίζεται σε πολιτική εκδήλωση της ΝΔ στην Φιλαδέλφεια με τον Κώστα Μπακογιάννη, όπου μάλιστα ο «καρδιολόγος» έλεγε στον κόσμο ότι «ένιωσε το brain drain στο πετσί του, όταν το 2009 βρέθηκε στο δίλημμα να μείνει και να κάνει ειδικότητα εδώ η να πάει στο εξωτερικό», αλλά για… προσωπικούς λόγους έμεινε.

Οι υψηλές γαλάζιες επαφές του Αρμόδιου Δρίκου φαίνονται και στο Facebook, αφού εκεί έχει αναρτήσει φωτογραφίες όχι μόνο με τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και με τον Λευτέρη Αυγενάκη και φυσικά τον Γιώργο Πατούλη. Φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και από την κουμπαριά του με τον Βασίλη Κικίλια, που αν και κάνει προεκλογική εκστρατεία τον Σεπτέμβρη του 2015, διακόπτει για να παντρέψει τον αγαπημένο φίλο του.

Ανάμεσα στις επαφές του Αρμόδιου Δρίκου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κα άλλοι πολλοί…

Σε επικοινωνία του με την Documento, ο δικηγόρος του Αρμόδιου Δρίκου έκανε λόγο για «διοικητικά σφάλματα» των αρμόδιων τμημάτων του νοσοκομείου.

Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)