«Λαβωμένος», προβληματισμένος και αποφασισμένος ο ΠΑΟΚ

Στην τρίτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κατέληξε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου στη Λεωφόρο. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέβαλε ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης....
στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από τους οπαδούς του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Οι Θεσσαλονικείς σε 4 αγώνες (δεν μετράει ο αγώνας με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ, έχουν δεχθεί άλλα τόσα και κινδυνεύουν με νέα ποινή αφαίρεσης βαθμών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, αν και περιμένουν και την απόφαση για την διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι ο προσεχής αγώνας με τους «πράσινους» στην Τούμπα μοιάζει με… τελικό, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες που υπάρχουν.

Εκτός είναι ο Μαλεζάς που αποβλήθηκε χθες και ο Μάτος που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, εκτός είναι οι τραυματίες Μυστακίδης, Βαρέλα και Γλύκος, ενώ ο Κάμπος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την «Ένωση».