15 άτομα του Πλατανιά έχουν καταθέσει ότι ξυλοκοπήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης του Ολυμπιακός-Πλατανιά ολοκληρώνεται αυτή την ώρα, με την κατάθεση του Μπανανά στην ασφάλεια Χανίων. Ο Καμερουνέζος, ο οποίος, θυμίζουμε, αποτελεί -από την περασμένη βδομάδα- παρελθόν από την κρητική ομάδα, είναι ο τελευταίος που καταθέτει, σχετικά με ένα ζήτημα, που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα…


Κλείνει, λοιπόν, σε αυτό το σημείο το πρώτο κομμάτι της περιβόητης υπόθεσης, που είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί μιλάμε για ένορκες καταθέσεις.

Αυτό, όμως, που συγκλονίζει, είναι το γεγονός ότι δεν μιλάμε για μία ή δύο καταθέσεις, που κάνουν λόγο για βιαιοπραγίες στο φαληρικό γήπεδο. Όπως αποκαλύπτει ο ΣΠΟΡ FM και η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά, 15 άτομα του Πλατανιά έχουν καταθέσει -ενόρκως, τονίζουμε ξανά- ότι ξυλοκοπήθηκαν μέσα στα αποδυτήρια! Και μάλιστα, αυτά που έχει πει ο Αλέξης Αποστολόπουλος φέρεται να είναι τα πιο… light!

Σύμφωνα με πηγές από αστυνομία, στις 15 ένορκες καταθέσεις (από παίκτες, βασικούς και μη, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ) αναφέρονται πρωτοφανή γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ποτέ ξανά σε ελληνικό γήπεδο! Και πλέον, φαίνεται πως θα υπάρξει σοβαρό θέμα για τον Ολυμπιακό και σε ποινικό επίπεδο.

Πρέπει να τονίσουμε, δε, ότι στην ασφάλεια κλήθηκαν 30 μάρτυρες, εκ των οποίων κρίθηκε ότι κάτι έχουν να πουν οι 22, για να καταλήξουμε, τελικά, στους 15, που, πραγματικά, έχουν καταθέσει συγκλονιστικά πράγματα.