Γιατί το ελληνικό internet μισεί τον Χανταμπάκη;

Ξεκίνησε ως ένας από τους πιο συμπαθείς και δυνατούς παίκτες της ομάδας των Διασήμων στο ελληνικό Survivor. Στη συνέχεια όμως, κάτι πήγε πολύ στραβά για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Γιατί όμως όλο το ελληνικό ίντερνετ έχει πέσει να τον φάει; Ακόμα και όσοι (ελάχιστοι, όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης) δεν παρακολουθούν το παιχνίδι...
, θα έχουν ακούσει να σχολιάζεται ο συγκεκριμένος παίκτης. Παρακάτω, αυτοί οι λίγοι που λέγαμε, θα μάθουνε για ποιο λόγο γίνεται ο "σπαραγμός". Οι υπόλοιποι, προχωρήστε κατευθείαν στα memes.

Εν ολίγοις λοιπόν, ο παρουσιαστής-μοντέλο, αφού «έχτισε» όνομα στο παιχνίδι χάρη στις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, έγινε ένας από τους «αρχηγούς» της cool κλίκας της ομάδας του, αλλά έκανε κάποια σημαντικά «λάθη». Αυτά ήταν που του κόστισαν όχι μόνο την παραμονή του στο Survivor, αλλά και την δημοτικότητά του στο ελληνικό κοινό, που εδώ και μερικές εβδομάδες βρήκε το νέο «θύμα» του για να δημιουργεί εμπνευσμένα memes για τα social media.

Τι έκανε όμως ο Χανταμπάκης για να δημιουργηθούν για χάρη του τα hashtags #fidi και #xantavlakas; Κατ’ αρχήν, τα έβαλε με το «αγαπημένο παιδί του λαού», τον Γιώργο Αγγελόπουλο aka «Ντάνος». Τον ειρωνεύτηκε την ώρα της προσευχής του πριν το φαγητό, τον απομόνωσε και παρ’ ολίγον να έρθει στα χέρια μαζί του. Μάλιστα, για μία εβδομάδα το ελληνικό ίντερνετ βούιζε για την συνομωσία ενάντια στον Αγγελόπουλο, για ένα περιστατικό που κανείς ποτέ δεν είδε – η παρέα του Στέλιου τον κατηγόρησε ότι ψάρεψε και έφαγε κρυφά από τους άλλους.

Στη συνέχεια, τα έβαλε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια απομονώθηκε από την «κλίκα» και ένιωσε θύμα bullying από τον συμπαίκτη της, κυρίως μετά από το περίφημο περιστατικό του… σουτιέν (ο Στέλιος παρίστανε τον παρουσιαστή σε ψηφοφορία του παιχνιδιού, διαβάζοντας το όνομα της Ειρήνης ως υποψήφια ανοίγοντας αντί για χαρτί… ένα σουτιέν). Κι όσο η συμπάθεια του κοινού στην Ειρήνη για αυτά που περνούσε αυξανόταν, τόσο μειωνόταν η συμπάθειά του στο πρόσωπο του Στέλιου.

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν οι τηλεθεατές ούτε το περιστατικό του αγωνίσματος στο οποίο ο Χανταμπάκης κέρδισε τον αντίπαλό του, αλλά αντί να σηκώσει τη σημαία για να τερματίσει την παρτίδα, περίμενε στωικά τον αντίπαλο να τελειώσει για να του πάρει την «μπουκιά» απ’ το στόμα την τελευταία στιγμή.

Πιθανότατα σίγουρος για την δημοφιλία του, δεν περίμενε ούτε να βγει σχετικά νωρίς υποψήφιος για αποχώρηση (από το χέρι της Ειρήνης Παπαδοπούλου φυσικά), ούτε να αποχωρήσει με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Όσο για το τελευταίο… τον «γλέντησε» δεόντως. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο χαρακτηριστικά memes που έγιναν viral το τελευταίο διάστημα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ