Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΒILD: «Η Ελλάδα έχει ήδη ανακτήσει το 20% των χρημάτων που της αναλογεί»

«Για πολλούς Έλληνες, η Ε.Ε είναι το κόκκινο πανί εξαιτίας των προγραμμάτων λιτότητας», γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" κάνοντας έναν απολογισμό σχετικά με την οικονομική ενίσχυση που είχε η χώρα μας από τις Βρυξέλλες τα τελευταία δύο χρόνια.    

«Ωστόσο, στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνουν πόσο πολύ ωφέλησε την Αθήνα η Ε.Ε», επισημαίνει η εφημερίδα...

 «Περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν λάβει οι Έλληνες από το ταμείο της ΕΕ, από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι σήμερα. Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ είναι περίπου το 6% του ελληνικού ΑΕΠ. Η Ε.Ε είναι ο μεγαλύτερος μη ιδιωτικός επενδυτής», σημειώνει το δημοσίευμα.

«Για την οικονομική περίοδο 2014-2020», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «η Ελλάδα έχει ήδη ανακτήσει το 20% των περίπου 20 δισεκατομμυρίων ευρώ που της αναλογούν από τις Βρυξέλλες. Ο μέσος κοινοτικός όρος είναι μόλις 8%», υποστηρίζει η "Bild".

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.