Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Hacked η επίσημη ιστοσελίδα της ETEKA

Tα Πρατήρια Καυσίμων της ETEKA βρίσκονται σε κάθε γωνιά της χώρας, αποτελώντας μια καθημερινή στάση για πολλούς οδηγούς, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα, που απετέλεσε μια ευχάριστη στάση για τον hacker GeNErAL.

Όπως μας ενημέρωσε....
ο φίλος του SecNews.gr κ. Περράκης Θεμιστοκλής, ενώ έψαχνε για πρατήρια βενζίνης έπεσε πάνω στο eteka.com.gr το οποίο έχει παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα αναφέρει:

Hacked η επίσημη ιστοσελίδα της ETEKA

Το μήνυμα του hacker έχει αναρτηθεί στο home page της ETEKA, και οδηγεί στην σελίδα http://eteka.com.gr/by-htm/ όπου υπάρχει το διαβολάκι που βλέπετε παραπάνω.

Να αναφέρουμε ότι η σελίδα της εταιρείας έχει δημιουργηθεί με WordPress, αλλά όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα δεν υπήρχε κάποιος να ενημερώσει το λογισμικό.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.