Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Έτοιμη το Μάιο η άδεια για την «Αγια-Σοφιά»!

Τάχιστα θα κινηθούν από εδώ και πέρα οι διαδικασίες για την «Αγια-Σοφιά». Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, η άδεια για να αρχίσουν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφεια θα εκδοθεί πριν μπει το καλοκαίρι, πιθανότατα μέσα στο Μάιο!

Μετά την κατάθεση της τροπολογίας που επιτρέπει στην....
«Ένωση» να παρακάμψει τον μη συνεργάσιμο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για να πάρει την υψομετρική μελέτη, το Υπουργείο Υποδομών είναι πιθανό ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα.

Από τη στιγμή που η υψομετρική μελέτη έρθει στα χέρια της ΑΕΚ, θα προστεθεί στο φάκελο που έχει κατατεθεί ήδη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει μελετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Μετά την έγκριση του φακέλου θα εκδοθεί άμεσα η άδεια, κάτι που εκτιμάται πως θα συμβεί προς το τέλος της άνοιξης και ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να αρχίσουν άμεσα τα έργα και να μην υπάρξει ούτε μία μέρα περαιτέρω καθυστέρησης για την υλοποίηση του ονείρου.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.