Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Απειλή κυρώσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο για επιθέσεις σε μέλη της ΠΔΕ

Αποφασισμένες να πάρουν μέτρα προκειμένου να πάψουν οι επιθέσεις ή έστω οι στοχοποιήσεις διαιτητών ή άλλων μελών της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ (ή αργότερα της αιρετής διοίκησης της ομοσπονδίας) είναι FIFA και UEFA. 

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι δύο ανώτερες ποδοσφαιρικές αρχές είναι ενήμερες για τις βολές....
που δέχονται οι ρέφερι και όχι μόνο και έχουν ενημερώσει πως αν υπάρξει επίθεση σε βάρος τους θα υπάρξουν βαρύτατες κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το λόγο αυτό, στο νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ θα δίνεται η δυνατότητα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ζητεί από τις ΠΑΕ να διαψεύδουν δημοσιεύματα περί ανησυχίας για ορισμούς διαιτητών ή θα τις υποχρεώνει να ανακαλούν ανακοινώσεις ή δηλώσεις τους κατά της διαιτησίας. Αν δεν συμμορφωθούν, θα προβλέπονται σε βάρος τους ποινές που θα είναι κλιμακωτές και θα φτάνουν μέχρι τιμωρία έδρας.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.