Στη ντουλάπα ο ληστής του Φαλήρου! Τους έφυγε μέσα από τα χέρια!

Ακούγεται απίστευτο όμως ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο χθες το πρωί κρυβόταν επί 14 ώρες μέσα στο διαμέρισμα και παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί κοίταξαν οπουδήποτε αλλού εκτός απ' τη ντουλάπα του διαμερίσματος....

Ο δράστης φαίνεται ότι εκεί βρήκε καταφύγιο και κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες.
Ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν όλη τη γύρω περιοχή με το δάκτυλο στη σκανδάλη εκείνος ήταν μέσα σε μια από τις ντουλάπες του διαμερίσματος.
Έμεινε μάλιστα τόσες πολλές ώρες που χρειάστηκε να κάνει ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα.
Κατάφερε μάλιστα να διαφύγει ενώ τα μέτρα ασφάλειας της αστυνομίας είχαν χαλαρώσει.



Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ληστής για ώρες ήταν μέσα στο σπίτι κρυμμένος στη ντουλάπα.

Γύρω στις 11 χτες το βράδυ και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση η 64χρονη και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι.

Τότε, έγινε και η εκπληκτική αποκάλυψη από τον γιο της 64χρονης γυναίκας, ο οποίος άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του.

Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με όπλο, διατάζοντας τον να μην φωνάξει, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά.

Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο δράστης έφυγε, αλλά ήταν πλέον αργά.

Αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση. Άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν να τον αναζητούν. Μάταια όμως, είχε καταφέρει να γίνει “καπνός”.

Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν και την ταυτότητά του, μέσω αποτυπωμάτων αλλά και του... πλούσιου DNA που άφησε πίσω του.

Επιχείρηση στον Φλοίσβο

Τις πρώτες πρωινές ώρες μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι είδαν ύποπτο άτομο στην παραλία του Φλοίσβου. Αμέσως σήμανε νέος συναγερμός στην Αστυνομία. Πάνοπλοι άνδρες έζωσαν την περιοχή αναζητώντας τον κακοποιό ο οποίος είχε μαζί του όπλο. Μέχρι και το πρώτο φως της ημέρας έγιναν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ωστόσο και αυτές ήταν άκαρπες.

Το φιάσκο ωστόσο είναι διπλό. Δεν είναι μόνο ο ληστής που κρύφτηκε στη ντουλάπα. Ο δράστης που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει ήταν σεσημασμένος και εμπλεκόταν μάλιστα σε σε διπλή ανθρωποκτονία, ένοπλες ληστείες και κλοπές.

Ο ληστής ήταν Μολδαβός στην καταγωγή και το 2006 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εγκληματική οργάνωση. Αποφυλακίστηκε το 2015 με περιοριστικούς όρους εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου!

Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.