Πεντάρα στην Κέρκυρα και τώρα... τελικός!

Και τώρα τελικός! Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 την Κέρκυρα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο. Με δύο βαθμούς θα μπει στα πλέι οφ η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Πανιωνίου με 3-1 από τον Λεβαδειακό....


Ο Κάτσε άνοιξε το σκορ στο 30’ για να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα ο Παμλίδης. Στα… καπάκια (32’), όμως, ο Κουλούρης έδωσε στον ΠΑΟΚ εκ νέου το προβάδισμα και ο Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έγραψε το 3-1 με πέναλτι, το οποίο δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση αφού ο Κίτσιου βούτηξε στην αντίπαλη περιοχή, ξεγελώντας τον διαιτητή Κουμπαράκη. Ο Ουάρντα στο 62’ σκόραρε και αυτός, για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα ο Πρίγιοβιτς (83’) με το καλύτερο γκολ του ματς και ένα από τα πιο όμορφα που έχουμε δει στη φετινή σεζόν!

Στην 10η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Κέρκυρα, που στις πρώτες είκοσι αγωνιστικές αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ωστόσο στη συνέχεια αποτέλεσε… σάκο του μποξ για αρκετές ομάδες, χαλώντας την φετινή της εικόνα!