Έχει ξεμείνει επιθετικά ο Παναθηναϊκός

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ατρόμητο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, κυρίως από τη μέση και μπροστά.

Μετά λοιπόν τους τιμωρημένους Βιγιαφάνιες, Μολέδο και Ρέις...
που επιλέχθηκε να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Περιστεριώτες και την τιμωρία του Λέτο, προστέθηκε και η πιθανή απουσία του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός, αρρώστησε χθες και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει αν ο Μπεργκ δεν είναι εντελώς καλά.

Οι επιθετικές λύσεις λοιπόν είναι λίγες για τους «πράσινους», με τον Μολίνς που προπονήθηκε κανονικά να είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και θα είναι στην επίθεση μαζί με τον Κλωναρίδη.

Αν συμβεί αυτό, τότε στα άκρα θα είναι ο Εμποκού και ένας εκ των Λουντ, Μπουμάλ ή Βλαχοδήμου, που διεκδικούν μια θέση στην εντεκάδα.

Θέση βασικού διεκδικεί και ο Ευαγγέλου που θα είναι παρτενέρ του Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, με τον νεαρό να έχει κάνει καλές εμφανίσεις φέτος και να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.