«Προπηλακισμοί και απειλές σε διαιτητές και παρατηρητές», αναφέρει το φύλλο αγώνα

Για απώθηση, εξύβριση, απειλή, προπηλακισμό και παρεμπόδιση διαιτητών και παρατηρητών γίνεται-σύμφωνα με πληροφορίες-λόγος στο φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ (1-2). 

Ο πρώτος παρατηρητής του αγώνα αναφέρει στην έκθεσή του ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης....
υπήρξε απώθηση, εξύβριση και απειλή κατά του δεύτερου παρατηρητή, κ. Λασκαράκη. Στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, αναφέρεται προπηλακισμός των διαιτητών από άτομα χωρίς διακριτικά και παρεμπόδισή τους να φτάσουν με ασφάλεια στο χώρο των αποδυτηρίων.

Μένει να δούμε τι αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, που ήταν στο γήπεδο να περιμένει όλα τα ντοκουμέντα και τα έγγραφα για να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να προκύψουν πιθανές ευθύνες και κυρώσεις.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα από το sportfm.gr, εφόσον ο Ολυμπιακός κριθεί υπαίτιος για τα όσα καταγγέλλονται και πλέον καταγράφονται τουλάχιστον από τις εκθέσεις παρατηρητή και διαιτητή, υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και βαρύτατο πρόστιμο.