Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Τερατοπλασία ΤερατολόγωνΚώστα Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)

Όλοι  σχεδόν έμειναν ικανοποιημένοι με την "ολοκλήρωση"  της πολύκλαυτης διαπραγμάτευσης  (Σ.Σ Ακριβέστερα: ολοκληρώθηκε η περίοδος του επικοινωνιακού τακτικισμού αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση των ήδη συμφωνημένων – προ καιρού – ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δανειστές):
-Οι δανειστές επειδή επέβαλαν τους όρους τους.
-Η Συγκυβέρνηση γιατί πέτυχε να ανακοινωθεί επιτέλους το κλείσιμο /παραίνεση , όπως –όπως και να δεσμευτούν τόσο οι επόμενες κυβερνήσεις, όσο και οι γενιές.
Επειδή πίεζε πλέον ασφυκτικά ο χρόνος. Άρα … ο στόχος της επετεύχθη (;).
-  Η εσωτερική αντιπολίτευση των 53 βρήκε την ευκαιρία να διαφωνήσει … ψηφίζοντας (;).
-  Η Αντιπολίτευση αφού αποδείχτηκε πως οι δήθεν διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε επαχθέστερα μέτρα. Κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Συμπολίτευση. Άρα σημαντικό … πολιτικό κέρδος. (;).
-  Ο λαός εξαιτίας της χαζοχαρούμενης (προ) διάθεσης και της παραπληροφόρησης του (προ) ετοιμάζεται να.......
προσέλθει στις επόμενες εκλογές … «ενημερωμένος» για να επιβραβεύσει εκείνους που αγωνίζονται προκειμένου να υφίσταται συνεχής και συνεπής επιδείνωση των δεινών που υφίσταται (!).
Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; - στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ , μετά … κοφτερού «κόφτη».
Οι μακροχρόνιες συναντήσεις /συνευρέσεις οδήγησαν σε τερατοτοκία. Προέκυψε το αποκρουστικό τερατούργημα των: «Μέτρων – Αντίμετρων».


ΥΓ Ένα και μόνον «Αντιστάθμισμα/ Αντισταθμιστικό» Μέτρο θα βοηθούσε:
     Η θεσμοθέτηση – με βαρύτατες, εξοντωτικές ποινές για τους παραβάτες και τις παραβάτισσες – της υποχρέωσης των «πολιτικών» μας να λένε α  λ  ή  θ ε ι ε ς  !!!
     Συμπληρωματικά –Υποβοηθητικά: Οι υποψήφιοι πολιτευτές και βέβαια οι βουλευτές θα έπρεπε , υποχρεωτικά να περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης ψεύδους πριν  αναλάβουν καθήκοντα.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.