ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια του πρώτου ημιτελικού απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι κλήθηκαν βάσει του άρθρου 29 του κώδικα, το οποίο αφορά την βία κατά αξιωματούχων. Στην περίπτωση που κριθούν ένοχοι τότε κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών....
 Όπως είναι φυσικό λοιπόν ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεση, αφού έχει έννομο συμφέρον. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην 2η θέση της Σούπερ Λίγκας και στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που οι Πειραιώτες κριθούν ένοχοι και χάσουν τους έξι βαθμούς, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία στην οποία υπερτερεί ο ΠΑΟΚ!

Πριν από λίγα λεπτά, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε αίτημα (Πρόσθετη Παρέμβαση) στην Πειθαρχική Επιτροπή προκειμένου να παραστεί στην διαδικασία που ξεκινάει από αύριο Πέμπτη (19/04).

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν πως κατέθεσαν το αίτημά τους εντός των χρονικών περιθωρίων και τονίζουν πως θα πρόκειται για σκάνδαλο εφόσον η Επιτροπή δεν το κάνει δεκτό. Κι αυτό γιατί λένε στον ΠΑΟΚ ότι αφού ενημερώθηκαν για την κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία από τις ιστοσελίδες (στις 16.01 την Τετάρτη, 18/04) ενεργοποιήθηκαν άμεσα κι απέστειλαν το αίτημά τους στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μέσα σε 2-3 ώρες. 

Παράλληλα, από τον δικέφαλο του Βορρά υπογραμμίζουν πως προχώρησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια για την προάσπιση της διαδικασίας και του έννομου συμφέροντος που έχουν, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο να ζητήσουν την κλήση επιπλέον μαρτύρων για την υπόθεση.