Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Η Αυστραλία αυστηροποιεί τη διαδικασία χορήγησης ιθαγένειας

Πιο αυστηρές προϋποθέσεις για τη χορήγηση της αυστραλιανής υπηκοότητας αναμένεται να θεσπίσει η Αυστραλία δίνοντας έτσι ένα πνεύμα αναμόρφωσης της διαδικασίας μετανάστευσης. 

Σύμφωνα με τον αυστραλό πρωθυπουργό Μάλκολμ Τέρνμπουλ οι υποψήφιοι πολίτες θα υποβάλλονται....
από εδώ και στο εξής σε αυστηρότερες δοκιμασίες προκειμένου να αποδείξουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα αλλά και τις γνώσεις τους σε σχέση με τις αυστραλιανές αξίες.

Για να υποβάλει κάποιος αίτηση χορήγησης θα πρέπει να έχει μείνει στη χώρα τέσσερα χρόνια, δηλαδή τρία χρόνια παραπάνω απ’ ότι χρειαζόταν προηγουμένως.

Η είδηση της αυτηροποίησης του τρόπου χορήγησης της υπηκοότητας έρχεται δύο ημέρες μετά τις αυστηρότερες απαιτήσεις θεώρησης που ανακοίνωσε η Αυστραλία για τους ειδικευμένους εργαζόμενους από το εξωτερικό.

Ο κ. Tέρνμπουλ είπε ότι οι αλλαγές αυτές θα εξασφαλίσουν την καλύτερη ενσωμάτωση των μεταναστών στην αυστραλιανή κοινότητα. «Είναι σημαντικό να κατανοήσουν ότι δεσμεύονται για τις αξίες μας» τόνισε.

Πηγή: skai.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.