Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Καμπάνια οδικής ασφάλειας : «Το Πάσχα τσουγκρίζουμε μόνο αυγά»!

Καμπάνια οδικής ασφάλειας εν όψει των εορτών και με σύνθημα «Το Πάσχα τσουγκρίζουμε μόνο αυγά», διοργανώνει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ).

Στόχος της καμπάνιας της ΓΕΠΟΕΤ, που συνοδεύεται με αφίσα προς επικόλληση σε Τουριστικά...
Λεωφορεία και Γραφεία Ταξιδίων, είναι να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς σε ότι αφορά τις μετακινήσεις τους με οχήματα εν όψει των εορτών του Πάσχα, αλλά και ευρύτερα.

Στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας για την ευαισθητοποίηση πολιτών και επαγγελματιών αναφορικά με την οδική ασφάλεια, η Ομοσπονδία προγραμματίζει να υλοποιήσει κατά τον νέο κύκλο του 2017 σεμινάρια κατάρτισης για εργαζόμενους στις μικρές επιχειρήσεις – μέλη της με αντικείμενο την ασφαλή οδήγηση, την πρόληψη και διαχείριση ατυχημάτων στις οδικές μεταφορές και τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, με το πρόγραμμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού – ΕΠΑΝΕΚ», στη διαδικασία κατάρτισης και πιστοποίησης των οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων θα περιλαμβάνεται διευρυμένη ενότητα με αντικείμενο την οδηγική συμπεριφορά και την πρόληψη ατυχημάτων. Την επικοινωνιακή πολιτική και προβολή της ΓΕΠΟΕΤ έχει αναλάβει η εταιρεία MTC Group ως σύμβουλος.

ΠΗΓΗ: Daily Fax
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.