Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Νέα τράπεζα-κολοσσό φτιάχνει η Ινδία

Προβλέπεται ανακατάταξη στο παγκόσμιο πιστωτικό σύστημα

Η απόφαση της Κρατικής Τράπεζας της Ινδίας να προχωρήσει σε συγχώνευση με πέντε θυγατρικές της, οδηγεί στη δημιουργία τραπεζικού κολοσσού...
, ο οποίος θα ενταχθεί στη λίστα με τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα παγκοσμίως, όπως η HSBC, η Bank of India, η JP Morgan και η γαλλική BNP Paribas.

Πρόκειται για μια τράπεζα πέντε φορές μεγαλύτερη από τη δεύτερη ινδική τράπεζα ICICI, με 24.000 υποκαταστήματα, 500 εκατομμύρια πελάτες και περιουσιακά στοιχεία αξίας 550 δισ. δολαρίων! Η ινδική κυβέρνηση αναφέρει ότι η μέγα-συγχώνευση αυτή θα οδηγήσει σε εξοικονομήσεις ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.