Η ΔΕΑΒ κατέγραψε τα πάντα για Ολυμπιακό!

Συνεχίζεται να εξετάζεται κάθε στοιχείο για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μ. Πέμπτη. Στα χέρια των ανθρώπων της ΕΠΟ αλλά και φυσικά του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη βρίσκεται από την Τρίτη και η έκθεση της ΔΕΑΒ....


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα έχει γράψει ο παρατηρητής στην δισέλιδη έκθεσή του είναι άκρως επιβαρυντικά για τον Ολυμπιακό.
Στο επίσημο έγγραφο γίνεται αναφορά στα επεισόδια με τις δυνάμεις της αστυνομίας έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου και στην παρουσία ατόμων, που δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται στον προθάλαμο.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, κάνει λόγο για ένταση που δημιουργήθηκε στο ημίχρονο όταν άγνωστα άτομα δεν επέτρεψαν στον δεύτερο παρατηρητή του αγώνα της ΕΠΟ (Π.Λασκαράκη) να μεταβεί στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Στην έκθεση τονίζεται επίσης πως μπορεί να γίνει χρήση βίντεο αφού στο φαληρικό γήπεδο αλλά και στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο κατέγραψε τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να λογοδοτήσουν την Πέμπτη στις 16:00. Κατηγορούνται για μεμονωμένα επεισόδια, για εκτεταμένα επεισόδια (που επισύρει κίνδυνο τιμωρίας της έδρας), αλλά και για άσκηση βίας σε βάρος αξιωματούχων του αγώνα και ειδικότερα κατά παρατηρητών και διαιτητών (που επισύρει κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών).