Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Σφραγισμένα ψηφοδέλτια με το «ναι» έτοιμα για την κάλπη και ο δήμαρχος που ψήφισε 4 φορές

Πολλές ήταν οι φωνές και εντός και εκτός Τουρκίας που μιλούσαν για πρακτικές γενικευμένης νοθείας στο δημοψήφισμα ου έδωσε την «Πύρρειο» νίκη στον Ερντογάν. Όσο περνούν οι ώρες βίντεο βγαίνουν στη δημοσιότητα με τα απίστευτα που συνέβησαν σε όλη τη χώρα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας αλλά και της καταμέτρησης....
Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε η Τζουμχουριέτ, εμφανίζεται μια ομάδα ανδρών να σφραγίζουν ψηφοδέλτια στην θέση του «Ναι» και να τα κλείνουν μέσα σε φακέλους, έτοιμους για την κάλπη.

Σε ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται ο δήμαρχος μιας τουρκικής πόλης με έναν ακόμη άνδρα να βρίσκονται στο παραβάν. Βγαίνοντας, ο δήμαρχος ρίχνει μέσα στην κάλπη το ένα πίσω από το άλλο τέσσερα ψηφοδέλτια.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.