Επιβεβαιώθηκε η ασυλία των «Διασήμων» - Κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά από το Survivor χθες

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Επιβεβαιώθηκε τελικά όχι μόνο η ασυλία των «Διασήμων» αλλά και οι προτεινόμενοι πρως αποχώρηση κάτι που είχε διαρρεύσει έντονα από χθες και σίγουρα κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά από το Survivor καθώς καθημερινά παίζονται μεγάλα στοιχήματα σχετικά με το ποια ομάδα από τις δύο θα επικρατήσει και ποιοι παίκτες είναι για να «μαυρίσουν»...
Η διαρροή αυτή είχε βγει μετά από μια επτυχημένη «πρόβλεψη» Τούρκου παραγωγού ο οποίος είχε «δει» την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη.

Ετσι χθες διέρρευσε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία αλλά και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πλέον τίθενται οικονομικά ζητήματα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι για το reality αυτό παίζονται εκατομμύρια και άλλοιν κερδίζουν ενώ αλλοι πάνε στον «κουβά»

Πέραν τούτου όμως έχει εξελιχθεί και σε κοινωνικό φαινόμενο για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε γιατί τα κανάλια δεν βγάζουν εν μέσω κρίσης συχνά καινούριες παραγωγές, είτε γιατί ο κόσμος θέλει να ξεφύγει από την άχαρη πραγματικότητά του, είτε γιατί απλά θέλει να νιώσει και αυτός «όμορφος» και εν δυνάμει «πολεμιστής» βλέποντας άλλους να το κάνουν έστω και τηλεοπτικά.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Happy Day του Alpha όπου και ανέφεραν πως ο Τούρκος παραγωγός την περασμένη βδομάδα είχε αποκαλύψει την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το survivor και τόνισαν: «Ενώ είχαν κρατήσει ένα μήνα να μην βγαίνουν πράγματα. Βγαίνουν πράγματα προς τα έξω. Η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη βγήκε μια μέρα πριν. Όπως και σήμερα λένε, πως οι Διάσημοι έχουν πάρει την ασυλία».

Δεν σταμάτησαν όμως εδώ αλλά είπαν και τα ονόματα των προτεινόμενων! Οπότε σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, Ελισάβετ, Πάνος και Ορέστης Τσανγκ θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάτι που έγινε με την προσθήκη απλώς της Σάρας!

Επειδή χθες αποφασίστηκε να βγουν τέσσερις υποψήφιοι αντίν για τρεις! Ακόμα και αυτό κάποιος «κακεντρεχής» ή «νοσηρός εγκέφαλος» θα έλεγε ότι ήταν ένα «άτεχνο ξεκαρφωματάκι»

Το ζήτημα όμως είναι το ακόλουθο: Υπάρχει δούλεμα; Σε αυτόν τον πλανήτη ζούμε όλοι και πιθανώς και σε άλλους κατοικίσιμους πλανήτες στα άπειρα Σύμπαντα να γίνονται τα πράγματα ακριβώς έτσι οπότε ο καθένας έχει μέσα του ήδη την απάντηση που του ταιριάζει και εν τέλει τον βολεύει.