Στα... θρανία οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τα social media

Χαμός έγινε στον ΠΑΟΚ, μετά το like ορισμένων παικτών – Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη – στην ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας στο instagram, στην οποία άφηνε αιχμές για τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά το παιχνίδι της Εθνικής στο Βέλγιο.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μυστακίδης....
, δεν είχε καταλάβει το νόημα της ανάρτησης του πρώην συμπαίκτη του και για αυτό απέσυρε το like του όταν κατάλαβε τι εννοούσε ο Τζαβέλλας, ενώ άπαντες υποσχέθηκαν πως θα είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον.

Ωστόσο, στον «δικέφαλο» αποφάσισαν να πάρουν μέτρα για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον και για αυτό, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ, ετοιμάζουν σεμινάριο διαχείρισης social media για τους παίκτες της ομάδας.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να μάθουν οι παίκτες να χειρίζονται την δημόσια εικόνα τους σε facebook, twitter και instagram, ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα, όπως συνέβη πριν από μερικές μέρες.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι αυτό θα φτιάξει κάπως τα πράγματα, ενώ είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν και να κάνουν πιο αυστηρό τον εσωτερικό κανονισμό που θα προβλέπει «καμπάνες» για ανάλογα περιστατικά.

Μάλιστα, Ίβιτς και Μίχελ θα έχουν συνάντηση σήμερα, για να αποφασίσουν αν θα τιμωρήσουν ή όχι τους «δράστες» της ιστορίας με τον Τζαβέλλα.