Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Reuters: Τί ανέφερε Ευρωπαϊκή πηγή για το ξεκίνημα του έτους για την Ελλάδα

Ευρωπαϊκή πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Reuters εμφανίστηκε προβληματισμένη για το ξεκίνημα του έτους για την Ελλάδα

Αναφερόμενος στην καθυστέρηση της ψήφισης των νόμων για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια η ίδια πηγή παρατήρησε ότι «ορισμένες φορές οι νομοθέτες είναι αργοί στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, αλλά αυτή είναι η δημοκρατία....
Η καθυστέρηση στην ψήφιση των νόμων δεν βοηθά».

Η ίδια πηγή ζήτησε την γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης που θα μπορούσε να στείλει ένα θετικό σήμα στις αγορές και τους επενδυτές.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε έναν ενάρετο κύκλο, δεν είναι καλό να χάνεται χρόνος ( στην Ελλάδα)» συμπλήρωσε με νόημα.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, η πηγή κάλεσε τις ελληνικές τράπεζες να αντιμετωπίσουν το μεγάλο βάρος των «κόκκινων» δανείων ώστε να χρηματοδοτήσουν την οικονομία.

«Η αντιμετώπιση του θέματος αυτού είναι πολύ σημαντική. Οι τράπεζες είναι υπερφορτωμένες και δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν πλήρως την οικονομία» είπε η πηγή αυτή.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.