Εξαλλος ο Τραμπ με τον γαμπρό του -Πήγε για σκι ενώ ο πρόεδρος πάλευε να «ξηλώσει» το Obamacare

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έξαλλος με τον γαμπρό του, γιατί εκείνος πήγε για σκι, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρούσε να «ξηλώσει» το Obamacare, προσπάθεια που απέτυχε τελικά, γράφει ο Independent.
Ο Τζάρεντ Κάσνερ, υψηλόβαθμος σύμβουλος του προέδρου, είχε πάει για σκι μαζί με τη σύζυγό του...
, Ιβάνκα Τραμπ και τα τρία τους παιδιά στο Ασπεν, τις ημέρες πριν από την ψηφοφορία της Παρασκευής, η οποία δεν έγινε τελικά. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαλαρώνει σε ένα πολυτελές θέρετρο.
Την ίδια ώρα στην Ουάσινγκτον τα άλλα μέλη της διοίκησης Τραμπ προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν τη στήριξη στο νομοσχέδιο του προέδρου για το σύστημα υγείας, το οποίο ήθελαν να αντικαταστήσει το Obamacare. Ομως, δεν υπήρξε η απαραίτητη υποστήριξη και έτσι το νομοσχέδιο αποσύρθηκε και η ψηφοφορία στο Κογκρέσο δεν έγινε.
Ο Πολ Ράιαν, πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων, έπεισε τον Τραμπ για αυτή την κίνηση, όταν έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχαν οι απαραίτητες ψήφοι. Ο Κάσνερ δεν εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα.
Μία πηγή ανέφερε στο CNN ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν εκνευρισμένος με το γεγονός ότι ο γαμπρός και υψηλόβαθμος σύμβουλός του έλειπε αυτή την κρίσιμη εβδομάδα. Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απέρριψε τον ισχυρισμό.
Η εξέλιξη σχετικά με το νομοσχέδιο για το σύστημα υγείας θεωρείται μεγάλη πολιτική ήττα για τον Αμερικανό πρόεδρο. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα μπορούσε να κάνει ο Κάσνερ συγκεκριμένα, για να πείσει τους Ρεπουμπλικανούς να στηρίξουν το νομοσχέδιο, ο Τραμπ μπορεί να βασιζόταν στον γαμπρό και την κόρη του για την ηθική υποστήριξη, γράφει ο Independent.
Αντί για αυτό όμως, το ζευγάρι πήρε τα παιδιά του και πήγε στο Ασπεν, με το ιδιωτικό τζετ του Τραμπ, μαζί με τον Ερικ και Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, αλλά και την σύζυγο του πρώτου, Λάρα.

Φωτογραφία: Instagram