Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Κοροϊδία από Γ. Ντάισελμπλουμ: «Οι δηλώσεις για τις «γυναίκες και τα ποτά» αφορούν τον εαυτό μου»

Σύμφωνα με δήλωσή του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ τονίζει ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Μάλιστα υπογραμμίζει εμφατικά ότι οι δηλώσεις του παρεξηγήθηκαν από πολλούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το βασικό μήνυμα που ήθελε να περάσει ήταν η αυστηρή τήρηση των κανόνων και πως αυτό είναι αναπόδραστο αν θέλουμε την ενότητα της ευρωζώνης....


Ωστόσο, αναφέρει ότι λυπάται αν κάποιοι προσεβλήθησαν από τις δηλώσεις του και παραδέχεται ότι η καλβινιστική αμεσότητα που χρησιμοποιεί δεν εκτιμάται από όλους.

Ξεκαθαρίζει όμως, πως η δήλωσή του για τις «γυναίκες και τα ποτά» έγινε σε πρώτο πρόσωπο και αφορά τον ίδιο και μόνο προσωπικά.

Καταγγέλλει δε, πως επιχειρήθηκε η εσκεμμένη διαστρέβλωση των όσων είπε, από κάποιους που συνέδεσαν αυτήν τη φράση με μια άλλη φράση για την κατάσταση στο Βορρά και το Νότο της ΕΕ.

Απέρριψε τέλος την ίδια την επιχειρούμενη διαίρεση Βορρά - Νότου στην ευρωζώνη, την οποία ο ίδιος, όπως λέει, δεν αναγνωρίζει.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.