Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Σε δημόσιο διασυρμό ενός υπαλλήλου του επειδή δεν πέτυχε τους μηνιαίους στόχους του προχώρησε ένας εργοδότης στην Κίνα. Η τιμωρία που περιελάμβανε «λούσιμο» με νερό έγινε μπροστά σε δεκάδες συναδέλφους του «αποτυχημένου» υπαλλήλου μετά από σύσκεψη σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Ναντόνγκ στην ανατολική Κίνα. Στο βίντεο φαίνεται ο εργοδότης να κρατά μια μπουκάλα πέντε λίτρων και με αυτή να κάνει λούτσα τον υπάλληλο, ο οποίος δέχεται ακίνητος την «τιμωρία» του. Και σαν μην έφτανε αυτό οι συνάδελφοί του ακούγονται να χειροκροτάνε για να «ενθαρρύνουν» την τιμωρία. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμωρία αυτή είχε προαναγγελθεί από το αφεντικό όταν τέθηκαν οι στόχοι του μήνα χωρίς κανείς από τους υπαλλήλους να διαμαρτυρηθεί.

Σε δημόσιο διασυρμό ενός υπαλλήλου του επειδή δεν πέτυχε τους μηνιαίους στόχους του προχώρησε ένας εργοδότης στην Κίνα. 

Η τιμωρία που περιελάμβανε «λούσιμο» με νερό έγινε μπροστά σε δεκάδες συναδέλφους του «αποτυχημένου» υπαλλήλου μετά από σύσκεψη σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Ναντόνγκ στην ανατολική Κίνα...
 Στο βίντεο φαίνεται ο εργοδότης να κρατά μια μπουκάλα πέντε λίτρων και με αυτή να κάνει λούτσα τον υπάλληλο, ο οποίος δέχεται ακίνητος την «τιμωρία» του.

Και σαν μην έφτανε αυτό οι συνάδελφοί του ακούγονται να χειροκροτάνε για να «ενθαρρύνουν» την τιμωρία.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμωρία αυτή είχε προαναγγελθεί από το αφεντικό όταν τέθηκαν οι στόχοι του μήνα χωρίς κανείς από τους υπαλλήλους να διαμαρτυρηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.