«Τραμπ είσαι μ@λ@κ@ς» το μήνυμα καμπάνιας εταιρείας ποτών!

Η εταιρεία Ilegal Mezcal προχώρησε στη δημιουργία μίας άκρως επιθετικής καμπάνιας κατά του προέδρου Τραμπ στην οποία το μοναδικό μήνυμα είναι «Donald eres un pendejo» το οποίο στα ελληνικά σημαίνει «Ντόναλντ είσαι μ@λ@κ@ς». 

Η εταιρεία Ilegal Mezcal είναι μία αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία, με Αμερικανό ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο...
η οποία από την ημέρα που ο Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην του Μεξικανούς ως «εγκληματίες» και «βιαστές» αποφάσισε να δημιουργήσει μία επιθετική καμπάνια εναντίον του.

Η εταιρεία έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά απασχολεί, όπως προδίδει και το όνομά της, μεγάλο αριθμό υπαλλήλων από το Μεξικό, τόσο εντός των ΗΠΑ όσο και εκτός.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας John Rexer μιλώντας στο Business Insider σχετικά με την καμπάνια τόνισε: «από την πρώτη φορά που άκουσα τον Τραμπ να μιλά με αυτό τον τρόπο για έναν ολόκληρο λαό χωρίς αποδείξεις εκνευρίστηκα. Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του συζητούσα σε ένα εστιατόριο με έναν μεξικανό μετανάστη ο οποίος μου είπε την φράση «Donald eres un pendejo» η οποία εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πως συμπύκνωνε όλα όσα σκεφτόμουν κι εγώ για τον Τραμπ. Την σημείωσα σε μία χαρτοπετσέτα και λίγες ημέρες αργότερα αποφασίσαμε με την διαφημιστική μας εταιρεία να δημιουργήσουμε μία επιθετική καμπάνια εναντίον του. Στόχος της καμπάνιας δεν είναι προφανώς να τον βρίζουμε αλλά να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη και να συλλέξουμε κάθε δυνατό πόρο για την ενίσχυση προσφύγων και μεταναστών. Εννοείται πως δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια αυτή και ο λόγος είναι απλός. Το Μεξικό είναι μία γειτονική χώρα με την οποία για πολλές δεκαετίες τώρα έχουμε καλές και κακές στιγμές, όπως σε κάθε σχέση. Δεν θα μηδενίσουμε το κοινό μας παρελθόν επειδή κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό».

Πηγή: skai.gr