Ολλανδία: Με σκυλιά και ιππικό διέλυσαν οι Αρχές τον τουρκικό ισλαμιστικό όχλο στο Ρότερνταμ (βίντεο)

Αφού οι ολλανδικές Αρχές απέλασαν την Τουρκάλα υπουργό Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, που είχε εισέλθει οδικώς στο ολλανδικό έδαφος από τη Γερμανία και απαιτούσε να την αφήσουν να μπει στο τουρκικό Προξενείο στο Ρότερνταμ, εκτελώντας εντολές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για σκηνικό αποσταθεροποίησης στην Ολλανδία...
, η ολλανδική Αστυνομία αποφάσισε να διαλύσει τον όχλο Τούρκων ισλαμιστών και ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων που διαδήλωνε «ψέλνοντας» θρησκευτικούς ύμνους έξω από το τουρκικό Προξενείο.


Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βλέπουμε εικόνες από τη διαδήλωση των ερντογανικών ισλαμιστών και των φασιστών Γκρίζων Λύκων αλλά και την επέμβαση της ολλανδικής Αστυνομίας με σκυλιά, ιππικό και κανόνια νερού για να διαλύσει τον τούρκικο όχλο.

Ο Ερντογάν προσπάθησε το βράδυ του Σαββάτου να κάνει επίδειξη δύναμης σε ευρωπαϊκό έδαφος αλλά το μόνο που κατάφερε είναι η Ευρώπη να αρχίσει σοβαρά να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Τουρκία.

Από όλους τους Ευρωπαίους σύνορα με την Τουρκία έχουν μόνο η Ελλάδα και η Βουλγαρία.

Τώρα όμως με τις τουρκικές παροικίες στην Ευρώπη, σύνορα με την Τουρκία απέκτησαν όλοι τους και ο Ερντογάν εφαρμόζει τις τακτικές του προξενείου Θράκης σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις.

Δείτε βίντεο από τη διαδήλωση και τη διάλυσή της: