Τέλος στην «κατάρα» του ΟΑΚΑ θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ

Τον Ιανουάριο του 2012 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να πετύχει απόψε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική ης Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς, μετά τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ...
, απομακρύνθηκαν στους πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και θέλουν σήμερα τη νίκη κόντρα στην «Ένωση», διευρύνοντας έτσι το νικηφόρο σερί τους μακριά από την Τούμπα (5 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό).

Στη διάθεση του Ίβιτς, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τέθηκε και επίσημα ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσει στο αποψινό ντέρμπι. Ο Σέρβος τεχνικός είχε και μία απώλεια της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Κίτσιου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους Πέλκα, Κουλούρη, Χαρίση, Δεληγιαννίδη και Χατζηισαΐα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Κρέσπο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Σάχοφ και Τσίμιροτ. Οι Κάμπος και Ενρίκε θα είναι στα πλάγια της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πρίβιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρικιτς, Λέοβατς, Πούγγουρας, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ουάρντα και Αθανασιάδης.