Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Έρευνες στα τυφλά πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές για τον Α. Σώρρα

Έρευνες στα τυφλά πραγματοποιούν από χθες οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές που αναζητούν τον... "σωτήρα της Ελλάδας" Αρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα με το bloko.gr, απορρίφθηκε από το τμήμα ποινικής δίωξης της εισαγγελίας Αθηνών το αίτημα για άρση των προσωπικών δεδομένων ώστε να εντοπιστεί το ηλεκτρονικό ίχνος στο βίντεο με το οποίο έκανε το ...
διάγγελμα του προς πιστούς και απίστους.

Σύμφωνα με πληοροφόριες, το σκεπτικό της απόρριψης στο αίτημα βασίστηκε στο γεγονός πως δεν προβλέπεται άρση του απορρήτου των επικοινωνιών σε αναζητούμενους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, που για τους αξιωματικούς οι οποίοι προΐστανται των ερευνών ήταν αναμενόμενη, οι έρευνες για τον εντοπισμό του σύγχρονου παραμυθά της εξαπάτησης, γίνονται βασιζόμενες στο όποιο πληροφοριακό υλικό συγκεντρώνεται και με εφόδους σε σπίτια και γραφεία που πιθανολογείται η παρουσία του.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.