Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Προχωρά η ρύθμιση για την «Αγια-Σοφιά»

Είναι σαφές πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και ο Άρης Βασιλόπουλος δεν πρόκειται να άρουν τις αντιρρήσεις τους για το γήπεδο της ΑΕΚ και συνεχίζουν να αρνούνται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των υψομέτρων που απαιτούνται για την άδεια εργασιών.

Τόσο στις τάξεις της «Ένωσης», όσο και σε αυτές της κυβέρνησης....
, έχει γίνει πλέον αντιληπτό πως ο μόνος τρόπος για να ξεμπλοκάρει το πρότζεκτ είναι με νομοθετική ρύθμιση που θα παρακάμπτει το Δήμο. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει σημαντική προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι από την πολιτεία, που εσχάτως έχει τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή τα ζητήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο δίμηνο που έρχεται, καθώς οι νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες (για νόμους ή ρυθμίσεις) είναι χρονοβόρες.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.