Νέο «μπάσιμο» Μαρινάκη για Νότιγχαμ!

Δυνατό comeback, ώστε να αναλάβει τα «ηνία» της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ''Guardian! 

Σύμφωνα με αυτό, που έχει τίτλο «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνομιλίες εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ», ο ισχυρός άνδρας....
των πρωταθλητών Ελλάδας κρατάει μυστικές τις συνομιλίες του με την ιστορική ομάδα της Αγγλίας, θέλοντας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον τωρινό ιδιοκτήτη των «ξυλοκόπων», Φαουάζ Αλ Χασάουι, με τις επαφές, όπως τονίζεται, μάλιστα, να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο!

Σημειώνεται, εξάλλου, πως θα πρέπει η Football League (η Ένωση στην οποία ανήκουν όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες στο Νησί) να ανάψει το «πράσινο φως» για να γίνει η εξαγορά των μετοχών, με τον Χασάουι, ωστόσο, να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό, εξακολουθώντας να βρίσκεται στα διοικητικά της ομάδας, παρά το γεγονός πως είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις των οπαδών.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, πως ο Μαρινάκης έκανε την επανεμφάνισή του όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις Αμερικανών επιχειρηματιών με τον Χασάουι, με τον τελευταίο να επιλέγει, τελικά, τον Έλληνα εφοπλιστή. Θυμίζουμε -όπως κάνουν και οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους- πως ο κ. Μαρινάκης είχε προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι να «μπει» στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά το deal, τότε, είχε χαλάσει, λόγω των ποινικών διώξεων που αντιμετωπίζει.

Αν υπάρξει, τελικά, συμφωνία, τότε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, θα είναι εκείνος που θα αναλάβει να «τρέξει» τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αποχωρήσει, φυσικά, από τους «ερυθρόλευκους».

inner