Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για τα περί δανείων

Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως οι τράπεζες σκοπεύουν να παγώσουν τη δανειοδότηση για την κατασκευή γηπέδων, κάτι που θα έχει αρνητικές προεκτάσεις σε όσες ομάδες στηρίζουν τα σχέδιά τους στη χρηματοδότηση μέσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Στην ΑΕΚ, πάντως, δεν υπάρχει ανησυχία. Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ»....
, αφενός μεν δεν έχει καν απευθυνθεί σε κάποια εγχώρια τράπεζα για σύναψη δανείου, αφετέρου δε το χρηματοδοτικό πλάνο για την «Αγια-Σοφιά» βασίζεται κυρίως σε ιδιωτικά κεφάλαια, χορηγικά προγράμματα, εισιτήρια διαρκείας και μόνο αν χρειαστεί για ένα μικρό μέρος του έργου θα συναφθεί δάνειο.

Ήδη, μάλιστα, η ΑΕΚ φέρεται να έχει εξασφαλίσει 100% τη χρηματοδότηση της πρώτης φάσης του έργου και ένα μεγάλο μέρος της δεύτερης.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανησυχούν περισσότερο για το πότε θα περάσει η νομοθετική ρύθμιση που θα παρακάμπτει το Δήμο στο θέμα των υψομέτρων, με την ελπίδα κάτι τέτοιο να γίνει στο προσεχές δίμηνο.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.