Ο Μέσι αποκάλυψε πως κάνει την... ανάγκη του το πρωί

Το βράδυ της Δευτέρας οι Ουρουγουανοί τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο παγκόσμιους σταρ του ποδοσφαίρου σε μία εκπομπή διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες. Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες έπαιξαν χαρτιά μπροστά στην κάμερα του Channel 10 για την εκπομπή «Por la camiseta», προσφέροντας στιγμές γέλιου, καθώς ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής προέβη σε απίθανες αποκαλύψεις! Όπως; Ιδού…

«Συνήθως κάνω την… ανάγκη μου καθιστός, καθώς με βολεύει περισσότερο. Ειδικά το πρωί» δήλωσε ο Μέσι, με τον Λουίς Σουάρες να ξεσπά σε γέλια!

«Ο γιος μου ο Τιάγκο δεν… τρελαίνεται για μπάλα. Πηγαίνει πιο πολύ επειδή πηγαίνει ο Μπένζα (ο γιος του Σουάρες) και κάποιοι συμμαθητές του, αλλά ο ίδιος δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαίρου. Δεν είναι σαν τον γιο του Σουάρες που είναι όλη μέρα με μια μπάλα».

«Όταν ήμουν μικρός ήμουν πολύ κακός στο μπάσκετ. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω να παίζω γκολφ».

Πέρα απ’ τις αποκαλύψεις του Μέσι, highlights της εκπομπής μπορούν να χαρακτηριστούν και οι… κάλτσες του Λουίς Σουάρες με τον Ντόναλντ Ντακ, αλλά και η αναμέτρηση του Μέσι με έναν εκ των παρουσιαστών στο… πατητό!