Ο ΠΑΟΚ καλεί πιτσιρίκια να γίνουν... δημοσιογράφοι στην Τούμπα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ 

«Ο ΠΑΟΚ αλλάζει τους ρόλους του… παιχνιδιού και προσφέρει στους μικρούς του φίλους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά έναν παίκτη της ομάδας και να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου. Να ζήσουν την εμπειρία των Press Kids....


Οι ποδοσφαιριστές ή ο προπονητής της ομάδας παίρνουν τη θέση τους στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, οι κάμερες ανάβουν και οι δημοσιογράφοι ετοιμάζονται για να κάνουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τις οποίες θα ενημερωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Κρατήστε όλα τα παραπάνω εκτός από το κομμάτι των δημοσιογράφων. Γιατί αυτή τη φορά τον συγκεκριμένο ρόλο θα τον αναλάβουν οι μικροί μας φίλοι. Θα γίνουν τα Press Kids. Με την αυθεντική και αφοπλιστική τους ειλικρίνεια θα έχουν την ευκαιρία ν’ «ανακρίνουν» έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη μόνο για εκείνους.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μέσω των Press Kids δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερά παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Να συμμετάσχουν στην πιο ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου της σεζόν που θα μεταδοθεί ζωντανά από τo PAOK TV.

Τα ΠΑΟΚτσάκια που θέλουν να γίνουν Press Kids μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25.03 συμπληρώνοντας (και μέσω των γονιών τους) την παρακάτω φόρμα.

Αν οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Στα Press Kids έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών».