Ν. Φάρατζ: «Πλέον έχουμε μια 5η φάλαγγα που δρα μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες»

«Λυπάμαι που το λέω αλλά έχουμε τώρα μια πέμπτη φάλαγγα που ζει μέσα στις Ευρωπαϊκές χώρες» είπε ο τέως αρχηγός του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου σε δηλώσεις που έκανε σε Αμερικάνικο κανάλι επισημαίνοντας το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει ολόκληρη η Ευρώπη από την αθρόα μετανάστευση μουσουλμάνων αλλοδαπών....


Ο εν λόγω πολιτικός δήλωσε ότι η στήριξη που δείχνει το Ηνωμένο Βασίλειο και γενικότερα η Ευρώπη στην πολυπολιτισμικότητα είναι η πραγματική αιτία της επίθεσης που συνέβη στο Ουέστμινστερ και ότι αυτή έχει άθελα της δημιουργήσει μια «πέμπτη φάλαγγα» τρομοκρατών που δρουν ανενόχλητοι μέσα στις Δυτικές κοινωνίες.

Ο Φάρατζ μάλιστα εξαπόλυσε αιχμές προς τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλέρ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του διέταξε «ομάδες διάσωσης» για να βρουν μετανάστες ανά τον κόσμο και να τους φέρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι ο λαός αναζητά «απαντήσεις» μετά από την τρομοκρατική επίθεση που σκότωσε 3 αθώους ανθρώπους ενώ αμφισβήτησε την επιμονή πεποίθηση της Τερέσα Μέι και του Sadiq Khan που υποστηρίζει ότι η Βρετανία βρέθηκε να είναι ενωμένη στον απόηχο αυτού του θλιβερού περιστατικού.

Ο Φάρατζ, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σχέση άνθισης με τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τους τελευταίους μήνες, είπε πως αυτή η θηριωδία αν μη τι άλλο ενδυνάμωσε τα επιχειρήματα του Τραμπ για την δημιουργία ισχυρότερων μέτρων αναφορικά με την είσοδο μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλώντας στο Fox News o Φάρατζ δήλωσε: «Η ιδέα ότι ολόκληρη η χώρα είναι ενωμένη, που ακούμε συνεχώς από τους ηγέτες μας, είναι μια ιδέα αβάσιμη που στερείται αλήθειας».

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι ο Βρετανικός λαός ζητά απαντήσεις από τους ηγέτες του αναφορικά με το πως θα πράξουν στην συνέχεια. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να ρίξουμε κάπου το φταίξιμο. Αυτά τα οποία οι πολιτικοί μας έκαναν και επετρέψαν κατά τα τελευταία 15 χρόνια μπορούν κάλλιστα να επηρεάσουν τον τρόπο που θα ζούμε σε αυτήν την χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια».

Ο Βρετανός πολιτικός, ο οποίος προσφάτως έχει γίνει τακτικός σχολιαστής στο αμερικάνικο κανάλι, δήλωσε: «Έχουμε κάνει κάποια τραγικά λάθη σε αυτήν την χώρα, και νομίζω πως όλα άρχισαν με την εκλογή του Τόνι Μπλέρ το 1997, ο οποίος είχε δηλώσει ευθέως ότι προγραμμάτιζε το χτίσιμο μιας πολυπολιτισμικής Βρετανίας».

«Η κυβέρνηση του είχε πει επίσης ότι θα στείλει ομάδες διάσωσης για να βρει μετανάστες από όλον τον κόσμο και να τους καλωσορίσει στην χώρα μας. Ξέρετε τι; Νομίζω ότι δεν ασκήσαμε βέτο ούτε σε έναν από αυτούς».

Και συνέχισε ακάθεκτος λέγοντας πως «το πρόβλημα με μια πολυπολιτισμική χώρα είναι ότι οδηγεί σε διαιρεμένες κοινότητες. Είναι λίγο διαφορετικό από το να έχεις διαφορετικές φυλές. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως πρόβλημα, μπορεί να δουλέψει αρκετά ικανοποιητικά. Αλλά τώρα έχουμε καταλήξει με αυτές τις διαιρεμένες κοινότητες».

«Και λυπάμαι που λέω πως είναι πλέον γεγονός ότι μια «πέμπτη φάλαγγα» ζει μέσα στις Ευρωπαϊκές χώρες. Όταν λοιπόν ο Αμερικάνικος λαός βλέπει αυτές τις φριχτές εικόνες να εκτυλίσσονται στο Λονδίνο θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση του Προέδρου Τραμπ, ο οποίος προσπαθεί να θέσει κάποια προστατευτικά μέτρα για να ασφαλίσει την χώρα».

Ο Φάρατζ επιτέθηκε και στους διαδηλωτές της Νέας Υόρκης αλλά και όλης της Αμερικής λέγοντας πως «ειλικρινά, αν ανοίξεις την πόρτα σου σε μια ανεξέλεγκτη μετανάστευση από τις χώρες τις Μέσης Ανατολής, είναι σαν να καλείς την τρομοκρατία στο σπίτι σου».