Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Προσφυγή κατά ΑΕΚ για 104 χιλιάδες ευρώ ο Κετσπάγια

Όλα τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να εισπράξει μέχρι τον Ιούνιο του 2017 αξιώνει με προσφυγή του κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός ζητεί 104.386,19 ευρώ επικαλούμενος έναν όρο στο συμβόλαιό του, που όπως ισχυρίζεται αναφέρει πως «…
αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου».

Ο Κετσπάγια είχε συμφωνήσει να του καταβληθεί το ποσό των 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, έχοντας λάβει μέχρι την απομάκρυνσή του από την ομάδα 42.013,81 ευρώ, ενώ του είχε παρακρατηθεί και ένα ποσό 2.800 ευρώ με τη συγκατάθεσή του για την αγορά διαρκείας. Έτσι, το ποσό που διεκδικεί είναι 104.386,19 ευρώ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.