Ο νέος «στόχος» της Μίλαν ακούει στο όνομα Λούκας Πέρεθ! (video)

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του αγγλικού Τύπου, η Μίλαν είναι αποφασισμένη το καλοκαίρι, το πρώτο της νέας διοίκησης, να κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού της Άρσεναλ Λούκας Πέρεθ. 

Πιο συγκεκριμένα, η «Daily Mirror» αναφέρει πως οι ιθύνοντες των «ροσονέρι» έχουν κάνει ήδη...
κρούση στον γεννημένο στις 10 Σεπτεμβρίου του 1988 πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον κόσμο της Πρέμιερ για να συνεχίσει την καριέρα του στο Campionato.

Ο Πέρεθ δεν ήταν αρνητικός, γεγονός που οφείλεται στον περιορισμένο ρόλο που έχει τη φετινή σεζόν στους «κανονιέρηδες», βλέποντας με καλό «μάτι» την μετακίνησή του, ίσως και προσωρινή, στη Serie A, παίρνοντας τον χρόνο που δεν απολαμβάνει στην Αγγλία.

Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός μετράει συνολικά 17 εμφανίσεις με τους «Gunners» (10 στο πρωτάθλημα, 3 στο Λιγκ Καπ και από δύο σε κύπελλο και Champions League), βρίσκοντας δίχτυα έξι φορές τις τρεις εκ των οποίων τρεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (1 στη Πρέμιερ και 2 στο Λιγκ Καπ).

Για να συμβεί οτιδήποτε βέβαια θα πρέπει η διοίκηση του συλλόγου του Μιλάνου να τα βρει με αυτή του κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας, αφού ο 28χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020!

Έχοντας φορέσει τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο, Καρπάτι Λβιβ, ΠΑΟΚ, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και από το προηγούμενο καλοκαίρι αυτή της Άρσεναλ, ο Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ όπως είναι το πλήρες όνομά του, προβάρει την κοκκινόμαυρη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης.