«Tips για σταθερή επιστροφή χρημάτων κάθε μήνα με το Pigogo!»

Το Pigogo ήρθε να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα από ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας σου: τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών. Και όταν η εξοικονόμηση γίνεται σε αγορές που κάνεις ούτως ή άλλως, τότε έχουν πραγματικά άλλη αξία!
Ας εστιάσουμε στις καθημερινές σου ανάγκες....
Έχεις σκεφτεί ότι απλά αγοράζοντας μέσα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο Pigogo μπορείς να εξοικονομείς σταθερά ένα ποσό κάθε μήνα με τη μορφή επιστροφής χρημάτων; Είναι τόσο απλό!
Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες προϊόντων που αγοράζεις τουλάχιστον μια φορά τον μήνα ενώ σε κάποια οι αγορές μπορεί να είναι ακόμα και καθημερινές! Για παράδειγμα:
  • Φαγητό & Delivery: κάποιοι (μερακλήδες) μπορεί να παραγγέλνουν ακόμα και καθημερινά!
  • Supermarket: κάποιοι ψωνίζουν 1 φορά την εβδομάδα, άλλοι 1-2 φορές το μήνα.
  • Προσωπική φροντίδα & ομορφιά: μια φορά τον μήνα τουλάχιστον θα αγοράσεις καλλυντικά, βιταμίνες, φακούς επαφής και υγρά και άλλα είδη φαρμακείου.
  • Παιδί: αν έχεις παιδιά ξέρεις πολύ καλά τις επαναλαμβανόμενες αγορές που πρέπει να κάνεις. Από πάνες έως παιχνίδια, θα αγοράσεις πάνω από μία φορά τον μήνα (έως πολλές)!
  • Κατοικίδια: το ίδιο με τα παιδιά! Τροφές, άμμος υγιεινής και λοιπά τέτοια αγοράζεις πάνω από μια φορά τον μήνα.
Στο Pigogo θα βρεις πολλές επιλογές ηλεκτρονικών καταστημάτων για να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι μηνιαίως. Εμείς δεν θα σου πούμε πόση ακριβώς επιστροφή θα πάρεις κάθε μήνα, αλλά εσύ που ξέρεις πόσα ξοδεύεις για τα απαραίτητα, μπορείς εύκολα να το υπολογίσεις!
Ξεκίνησε σήμερα! Αν δεν είσαι μέλος θα χρειαστείς μια δωρεάν εγγραφή.
Καλές αγορές!