Premier League: «Έυκολα» η Μάντσεστερ Γ. - «Κόλλησε» η Έβερτον (βίντεο)

Νέο σερί νικών χτίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την εύκολη νίκη επί της Λέστερ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε σχετικά άνετα 2-0 κόντρα στην Γουότφορντ στο «Όλντ Τράφορντ» κι ανέβηκε στην 5η θέση περνώντας την Λίβερπουλ, που παίζει σε λίγο με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ»....


Σε ιδανικό σημείο άνοιξαν το σκορ οι «κόκκινοι διάβολοι», με τον Μάτα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 32ο λεπτό έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαρτιάλ με ωραία ενέργεια και σουτ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60’).

Θρίλερ και ισοπαλία 2-2 στο ματς της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Τα «σφυριά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ύστερα από τέρμα του Τσαντλί, όμως η αντεπίθεση του δευτέρου ημιχρόνου τους… βγήκε και με γκολ των Φεγκουλί (63’) και Λαντσίνι (86’) ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Ενώ όλα έδειχναν πως οι παίκτες του Μπίλιτς θα φτάσουν στην δεύτερη σερί νίκη, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κεφαλιά του ΜακΌλεϊ στις καθυστερήσεις (90+4’) κι έφυγαν με τον βαθμό.

«Κόλλησε» στο «Riverside» η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο κι έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο. «Ανάσταση» για Σαουθάμπτον που μετά από τρεις σερί ήττες έκανε «πάρτι» 4-0 στην έδρα της Σάντερλαντ. Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Μιλιβόγεβιτς στο Νησί, αφού η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Στόουκ. Έπαιξε και στα 90λεπτά ο Σέρβος μέσος.