Ηχηρή απάντηση από τους «Northeners» σε Σάλκε: «Η Μακεδονία είναι μία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Northeners»:
«Αγαπητοί φίλοι της Σάλκε

Η απαράδεκτα ανιστόρητη αναφορά σας στο υβριδικό κρατικό δημιούργημα των Σκοπίων, ως Μακεδονία και η επίκληση, εκ μέρους σας, της…αντιρατσιστικής ευαισθησίας της ΟΥΕΦΑ εναντίον του Π.Α.Ο.Κ., απαιτεί μια λιτή απάντηση...


Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε για να αποδείξουμε αυτό που όλος ο πολιτισμένος κόσμος γνωρίζει, ότι δηλαδή η Μακεδονία είναι μία και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής Γης, έχοντας αποτελέσει την μήτρα της μοναδικής παγκοσμίως κοσμοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο σφετερισμός του ονόματός της από τους βόρειους γείτονές μας στα Σκόπια και τους ατυχείς κατά τόπους υποστηρικτές τους, με στόχο να αποκτήσουν φυλετική και εθνική ιστορική οντότητα, ως πρακτική κάποτε ήταν απαράδεκτη από το κράτος σας και κατά περίπτωση αποτέλεσε και… αιτία πολέμου. Εσείς με την πάροδο των ετών δεχτήκατε αυτή την απώλεια, εμείς όμως αδυνατούμε να ανεχθούμε την προσβολή της εθνικής μας ταυτότητας από οποιονδήποτε, ειδικά όταν, ύπουλα, εκδηλώνεται στον χώρο του αθλητισμού, προσπαθώντας να ενδυθεί το μανδύα του…θύματος.

Η απογοητευτικά φτωχή προσπάθεια προπαγάνδας και υποδαύλισης ακραίων αντιδράσεων εν όψει των δύο αναμετρήσεων των ομάδων μας, με τη υποστήριξη πολιτικών και εθνικά εχθρικών επιχειρημάτων προς τη χώρα μας, απαιτεί τουλάχιστον μια ειλικρινή συγγνώμη εκ μέρους σας. Η Σάλκε, που κάποτε συνδεόταν άρρηκτα με την γερμανική ταυτότητα, θα έπρεπε να κατανοεί ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ο εκπρόσωπος της Μακεδονίας, της Ελλάδας στην Ευρώπη.

NORTHERNERS PAOK FANS».