Η κρυφή παραλία στο νησί Marietta του Μεξικό (φωτό, βίντεο)

Αυτή είναι η "Hidden Beach",ή ελληνιστή η "κρυφή παραλία" στο νησί Marietta , που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της πόλης του Tepic, Nayarit στο Mexico.

To συγκεκριμένο νησί έχει τόσο μεγάλο μεγάλο πλούτο σε χλωρίδα και πανίδα , και βρίσκεται κάτω απο την φροντίδα και προστασία της UNESCO....


Στο νησί μπορείτε να εξασκηθείτε στις θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα, την υποβρύχια φωτογραφία και αναρρίχηση στα βράχια.

Στο εσωτερικό, το νερό είναι ζεστό και η άμμος είναι μαλακή. Η παραλία επίσης περιβάλλεται από κοραλλιογενείς υφάλους.

Η "κρυφή παραλία" στο Puerto Vallarta, στο Μεξικό ή αλλιώς Η Παραλία της Αγάπης μοιάζει με τον πιο ρομαντικό προορισμό που θα μπορούσε να βρει κανείς λόγω της τεράστιας τρύπας που υπάρχει.

Ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως η πλαζ δεν δημιουργήθηκε από τη φύση (λένε πως πρόκειται για κρατήρα παλιού ηφαιστείου) αλλά από τον άνθρωπο. Τα νησάκια Marietas είναι μεν ηφαιστειογενή, αλλά υπήρξαν για αιώνες απολύτως ακατοίκητα και για αυτό ο μεξικανικός στρατός, ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα χρησιμοποιούσε αυτά τα νησάκια για να δοκιμάζει τα όπλα του και ως πεδίο βολής για τις βόμβες του.

Τα νησάκια είναι γεμάτα με τέτοιους κρατήρες τόσο στη στεριά όσο και κάτω από το νερό, έτσι επικρατεί η θεωρία πως αυτή η υπέροχη παραλία δημιουργήθηκε από δοκιμές βόμβας πιθανά στον Α Παγκόσμιο πόλεμο.
Αποτέλεσμα εικόνας για κρυφη παραλια μεξικο
Αποτέλεσμα εικόνας για κρυφη παραλια μεξικο
Αποτέλεσμα εικόνας για κρυφη παραλια μεξικο

Αποτέλεσμα εικόνας για κρυφη παραλια μεξικο