Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός θα μάθει το μεσημέρι (14:00) της Παρασκευής την αντίπαλο του στους "16" του Europa League.
Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι ομάδες "μεγαθήρια", όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα, ενώ υπάρχουν και ομάδες στα μέτρα του, όπως η Κοπεγχάγη και η Γκενκ...


Όσον αφορά τα αποτελέσματα των ρεβάνς των "32", μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Europa League πέτυχε η Γκλάντμπαχ. Η γερμανική ομάδα αν και ηττήθηκε στο πρώτο ματς των "32" εντός έδρας από την Φιορεντίνα και βρέθηκε στην αποψινή ρεβάνς στο "Αρτέμιο Φράνκι" να χάνει με 0-2 στο 26΄, κατάφερε να πετύχει 4 γκολ (χατ τρικ ο Στιντλ) και να περάσει πανηγυρικά στους "16" της διοργάνωσης.

Η Γάνδη έκανε τη... μισή δουλειά στο Βέλγιο κι απόψε την τελείωσε στο Λονδίνο, όπου απέσπασε 2-2 από την Τότεναμ και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Europa League. Από το 40΄ οι "πετεινοί" έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Άλι).

Μεγάλη πρόκριση και για τη Θέλτα, η οποία αν κι έχασε (1-0) στο πρώτο παιχνίδι από τη Σαχτάρ στην Ισπανία, νίκησε στην παράταση με 2-0 τους Ουκρανούς στην έδρα τους και τους άφησε εκτός διοργάνωσης. Όσο για τη Λιόν, μετέτρεψε την Αλκμάαρ σε σάκο του μποξ, νικώντας την με 7-1. 11-2 το συνολικό σκορ σ' αυτό το ζευγάρι.