Βγήκε μπροστά ο Σουπερμαν(ε) για την Λίβερπουλ!

«Καθάρισε» στο άψε-σβήσε το ντέρμπι με την Τότεναμ η Λίβερπουλ, που με το 2-0 στο «Άνφιλντ» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Premier League για το 2017. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλοπ ήταν ο Σαντιό Μανέ, που πέτυχε μέσα σε διάστημα δύο λεπτών και τα δύο γκολ των γηπεδούχων....


Οι «Ρεντς» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι εκμεταλλεύτηκαν την τρικυμία στην άμυνα των «spurs». Στο 16ο λεπτό ο Σενεγαλέζος επιθετικός άνοιξε το σκορ νικώντας τον Γιορίς σε τετ-α-τετ και δύο λεπτά αργότερα (18’) έκανε το 2-0 με κοντινό σουτ ύστερα από φάση διαρκείας. Οι παίκτες του Ποκετίνο προσπάθησαν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, όμως οι γηπεδούχοι πήγαν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα, πάγωσαν τον ρυθμό κι απέφυγαν τα λάθη στην άμυνα με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να αγχωθούν στο φινάλε.

Έτσι, η Λίβερπουλ διατηρήθηκε στην 5άδα κι έπιασε στην 4η θέση την Σίτι (παίζει την Δευτέρα με την Μπόρνμουθ) στους 49 βαθμούς. Μεγάλη «ζημιά» για την Τότεναμ, που έδωσε την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Τσέλσι (παίζει την Κυριακή στην Μπέρνλι) να αυξήσει την διαφορά της ακόμη και στους 12 βαθμούς (είναι στους 9).