Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ο Κούλης και οι άστεγοι (πλέον) διαφωτησταί

Ελλην Φορολογούμενος

Όταν κάποιον οι παλαιοί οι μάγκες τον προσφωνούσαν με το όνομα Βολταίρος τον πορτογύρη , τον κόβοντα βόλτες, τον νυχτοπερπατητή , τον μπερμπάντη , τον αλανιάρη και τα ρέστα , το αντίθετο του σπιτόγατου.  
 Σημειώνω δε ότι ο Βολταίρος είναι ο γνωστός Διαφωτιστής που ο Κούλης του...... πήρε το σπίτι , το δε σπίτι του Βολταίρου ήτο  γνωστό γιατί εκεί μέσα ο σχωρεμένος ξεστόμισε το απόφθεγμα που έμελε να στοιχειώσει την οικογένεια Μητσοτάκη   : «Διαφωνώ να κυβερνούν οι άλλοι , αλλά θα αγωνιστώ με κάθε μέσο για το δικαίωμά μου να κυβερνήσω εγώ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας μας».
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.