Συναίνεση ή… ο άλλος δρόμος της ΑΕΚ με το Δήμο

Ο Φεβρουάριος που διανύουμε εδώ και λίγες μέρες είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει ιστορικής σημασίας εξελίξεις για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί αν όλα κυλήσουν ομαλά όλα δείχνουν πως ακόμη και μέσα στο μήνα μπορεί να εξασφαλιστεί η οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών για την «Αγια-Σοφιά»....


Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έχει κληθεί από την ΠΑΕ, και μέσω ανακοίνωσης, να μην καθυστερεί άλλο την έκδοση της υψομετρικής μελέτης, που αποτελεί το τελευταίο έγγραφο που απομένει για να συμπληρωθεί ο φάκελος για την εξασφάλιση της άδειας. Η πλευρά της ΑΕΚ γνωρίζει πως ακόμη κι αν η δημοτική αρχή επιμείνει στην αναβλητική στάση της, θα μπορεί να εξασφαλίσει το πολυπόθητο χαρτί από άλλη κρατική υπηρεσία που θα οριστεί από την Περιφέρεια, κάτι που ορίζεται από το νόμο.

Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» έχουν εσχάτως κάνει κάποιες επαφές με το Δήμο προκειμένου, έστω και τώρα, να εξασφαλιστεί η συναίνεσή του σε αυτό το έργο που αλλάξει τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πλευρά της ΑΕΚ δεν θέλει να έχει απέναντί της το Δήμο σε αυτή την πορεία προς το όνειρο, που μοιάζει πλέον χωρίς επιστροφή, αλλά δεν πρόκειται κιόλας να… παρακαλέσει ή να περιμένει καιρό, τώρα που υπάρχει εναλλακτική οδός για την εξασφάλιση της υψομετρικής μελέτης.

Η ουσία είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το νερό δείχνει να έχει μπει στο αυλάκι κι αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και η ΑΕΚ έχει στα χέρια της την άδεια τις προσεχείς εβδομάδες, τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αναφέροντας τα στάδια που πέρασαν μέχρι το συγκεκριμένο σημείο και όσα θα πρέπει να ακολουθήσουν για να επιστρέψει η «Ένωση» στα… πάτρια εδάφη της.