Επεισόδια οπαδών της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη

Δεν αρχίσαμε καλά… Περίπου 200 οπαδοί της Σάλκε, που έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα κινήθηκαν μαζικά από την οδό Μοναστηρίου προς τα Λαδάδικα και κατά την επιστροφή τους επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ...
που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι δυνάμεις ασφαλείας αντέδρασαν και υπήρξε ένταση για αρκετά λεπτά, αλλά δεν υπάρχει πληροφόρηση για προσαγωγές ή συλλήψεις.

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, ειδικά μετά το νυχτερινό συμβάν, βρίσκεται επί ποδός, καθώς στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται περίπου 1.500 οπαδοί της γερμανικής ομάδας και εκφράζονται φόβοι για επικίνδυνες «συναντήσεις» με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Άλλωστε οι θερμόαιμοι οπαδοί της Σάλκε έχουν δεσμούς με εκείνους της Βαρντάρ Σκοπίων, ωστόσο παρά τις φήμες πως μεταξύ των Γερμανών υπάρχουν Σκοπιανοί χούλιγκαν, από την αστυνομία δεν προκύπτει τέτοια πληροφορία.

Το σχέδιο της Αστυνομίας προβλέπει συγκέντρωση των οπαδών της Σάλκε στον Λευκό Πύργο στις 17:00. Εκεί θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος και στη συνέχεια μεταφορά των οπαδών με τουριστικά λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.